Om oss

Radio Tidsmaskinen er noen ganger et DJ-konsept og andre ganger et radioprogram. Vi er alltid på reise.

 

Tidsmaskinen tar vi med oss en musiker på reise gjennom hens egen diskografi. Før dro vi også til året gjesten fylte 14, men det har vi sluttet med til fordel for Top Five Records. Det er litt som BCC sin Desert Island Discs, bare ikke så rigid. Også her inviterer vi en gjest inn i studio. Gjesten har med seg fem favorittalbum som enten har vært viktige for hen i ulike faser av livet, eller det som er fem favorittalbum akkurat nå. Eller vår favoritt; fem favorittalbum av trønderske artister. I Tema-sendingene våre går vi i dybden på ulike fenomen som interesser minimum en av redaksjonsmedlemmene. Hva synger de egentlig om når de synger om Tulsa? Finnes det gode cover-versjoner? Er det ok å nevne frelserens navn, eller hva med referanser til narkotiske stoffer? Det siste redaksjonelle tilskuddet til vår ellers så omfattende palett med sendinger har vi kalt Selvmedisinering. Her byr programlederne virkelig på seg selv, og vrenger sjela for å lage god radio.

Radio Tidsmaskinen har sine røtter som DJ-konsept og når vi en gang fortsatt spiller plater tar vi opp DJ-settene. Her spiller vi stort sett musikk uavbrutt, uten noen form for tørrprat. Noen av settene er fra spillejobber, mens andre er satt sammen ut i fra et tema.

Vi hadde også et program som rett og slett heter Podcast. Her var det stort sett snakk om løst og fast, den beste indikatoren på innholdet i disse får du nok ved å se på tittelen for sendingen.

Når man driver et stort og ekspanderende mediehus, så er det ikke uvanlig at man out-sourcer noen oppgaver. Radio Tidsmaskinen har derfor åpnet opp for Gjestesendinger, så hvis du har en god idé og gjennomføringsevne, ta gjerne kontakt med oss.[There are no radio stations in the database]