Marius / Redaksjonsmedlem

Olav Marius Øfsti

Osloredaksjonen

http://mariusbax.no


 

Konsertminne

Ricochets
Tjuvstartfestivalen på Blæst i Trondheim
5. september 2005

Det er jo umulig å velge en konsert, men da Ricochets gikk på scenen på Blæst begynte jeg å gråte på åpningslåta og det må jo telle for noe. Isolation hadde kommet noen uker før og jeg hadde ikke hørt på noe annet fram mot konserten. Jeg var med på å arrangere festivalen som nok bidro til å få nervene litt ekstra på og så var det noen greier med en dame som jeg likte da og som likte en annen fyr.

Så jeg hadde tenkt på forhånd at når Cold Outside kom så ble det vanskelig å holde tårene tilbake. Ricochets åpnet med den og da gikk det som det gikk. Ikke at de ga seg der. De startet riktignok sent som siste band ut denne torsdagen (etter The Blue Van og Caddilac), men spilte så lenge at når de gikk av så var det et kvarter etter at sjenkingen var slutt. Lyset på og alle ut.

Fortsatt mitt norske favorittband, selv om jeg også elsker alt det andre Trond Andreassen og Alexander Kloster Jensen har gjort.

Og for en lineup det var på det årets festival. Den tapte riktignok masse penger da det kom alt for lite folk, men se her da.

 

Top Five Records

Jeg har jo vært så heldig at jeg i anledning førti-årsdagen min fikk lov til å være Top Five Records gjest, og den sendingen kan du høre her. Så da kan jeg snike meg til å liste opp fem plater som ikke kom med der:

1. Warren Zevon – Warren Zevon
2. The Sisters of Mercy – Some Girls Wander by Mistake
3. Vangelis – Blade Runner
4. Megadeth – Symphony of Destruction
5. Richochets – Isolation

 [There are no radio stations in the database]