Esben / Redaksjonsmedlem

Esben Kamstrup

Trondheimsredaksjonen

 


 

Konsertminne

PJ Harvey
Filadelfiakyrkan i Stockholm
22.10 2011

Dette var en helt spesiell opplevelse. Konserten var en del av «Let England Shake-turneen», hun spilte flere steder i Skandinavia, og konserten i Stockholm ble valgt litt tilfeldig. I timene før konserten ble det spist et godt måltid mat, og vi hadde et par glass god drikke.

Filadelfiakyrkan er i en tidligfunksjonalistisk stil, store hvite flater og det er høyt under taket. Og i dette voldsomme rommet sto altså PJ selv et godt stykke til venstre på scenen, mens resten av bandet satt i en tett gruppe til høyre.

Jeg hadde hørt veldig mye på Let England Shake i tiden etter at det kom ut i midten av februar. Nå, altså et drøyt halvt år etter, ble hele platen revitalisert. Jeg hørte helt nye ting på en helt annen måte. Nytt liv ble pustet inn i den, og den atter en gang begynte den på heavy rotation i det kamstrupske hjem.

 

Top Five Records

Min Top Five Records er de fem platene jeg ville tatt med meg til en øde øy. Her tenkes det god musikalsk spredning, slik at man har noe til ethvert behov. Så, her er de, i tilfeldig rekkefølge:

1. Tom Waits – Closing Time
2. Jan Johansson – Jazz på svenska
3. Tool – Ænima
4. Black Sabbath – Black Sabbath
5. Ryan Adams – Heartbreaker

 

Esbens Top Five Musikkvideoer




[There are no radio stations in the database]