Om oss

Radio Tidsmaskinen er noen ganger et DJ-konsept og andre ganger et radioprogram. Vi er alltid på reise.

 

I Radio Tidsmaskinen har vi forskjellige programkonsept.

 

Tidsmaskinen er egentlig en to-timers sending som vi deler i to, men før vi kommer så langt har vi invitert en gjest inn i studio. Den første timen blir vi med gjesten vår på en reise tilbake i tid, der gjesten har valgt et musikkår som destinasjon. Vi oppfordrer gjestene våre til å velge det året de fylte 14, eventuelt det året da de ble klar over sin egen musikksmak. Gjesten plukker ut rundt 40 minutter med musikk utgitt dette året, og vi får oss en god prat rundt låtene som er valgt. I time to reiser vi gjennom gjestens egen diskografi. Radio Tidsmaskinen velger da ut 40 minutter med musikk, som typisk rommer smakebiter fra alt mellom den første og den siste utgivelsen. Vi velger musikken, og gjesten får ikke vite hva vi har valgt før vi spiller det i studio.

Top Five Records er litt som BCC sin Desert Island Discs, bare ikke så rigid. Også her inviterer vi en gjest inn i studio. Gjesten har med seg fem favorittalbum som enten har vært viktige for han i ulike faser av livet, eller det som er fem favorittalbum akkurat nå. Eller vår favoritt; fem favorittalbum av trønderske artister.

Vi har også et program som rett og slett heter Podcast. Her er det stort sett snakk om løst og fast, den beste indikatoren på innholdet i disse får du nok ved å se på tittelen for sendingen.

DJ-settene våre er kanskje motparten til podcastene? Her spiller vi stort sett musikk uavbrutt, uten noen form for tørrprat. Noen av settene er fra spillejobber, mens andre er satt sammen ut i fra et tema.

I Tema-sendingene våre går vi i dybden på ulike fenomen som interesser minimum en av redaksjonsmedlemmene. Hva synger de egentlig om når de synger om Tulsa? Finnes det gode cover-versjoner? Er det ok å nevne frelserens navn, eller hva med referanser til narkotiske stoffer?

Det siste redaksjonelle tilskuddet til vår ellers så omfattende palett med sendinger har vi kalt Selvmedisinering. Her byr programlederne virkelig på seg selv, og vrenger sjela for å lage god radio.

Når man driver et stort og ekspanderende mediehus, så er det ikke uvanlig at man out-sourcer noen oppgaver. Radio Tidsmaskinen har derfor åpnet opp for Gjestesendinger, så hvis du har en god idé og gjennomføringsevne, ta gjerne kontakt med oss.[There are no radio stations in the database]